kngffysio amsterdamRugklachtenlogo fysiotherapiekinderfysiotherapiemanuele therapiefysiotherapie utrechtfysiotherapie leidenfysiotherapie amsterdamfysiofitnessfysiotherapie in de buurt

Meer resultaten voor fysiotherapie leiden


fysiotherapie leiden
 
Fysiotherapie Osteopathie Acupunctuur Leiden Praktijk voor Fysiotherapie Duco Kanij.
Fysiotherapie Leiden Duco Kanij. Schrijf u dan nu in. Dit is een inschrijfformulier voor mensen die nog nooit een afspraak hebben gehad bij de Praktijk van Duco Kanij. Met uw Lees verder. Therapieën die wij aanbieden. Welke therapieën zijn er voor u en wat houden ze in. Een korte beschrijving van de verschillende therapieën die wij aanbieden.
Fysiotherapie Manuele Therapie in Leiden Fysiotherapie Leiden.
Uiteraard werkt deze methode ook bijzonder effectief voor mensen met acute rugklachten. Fysiotherapie de Bruyn Leiden. Fysiotherapie de Bruyn te Leiden. Fysiotherapie Cesarpraktijk Herengracht Leiden. Fysiotherapie Cesarpraktijk Herengracht in Leiden. Meij Sportfysiotherapie en Revalidatie Alex en Roos Leiden. Revalidatie Alex en Roos te Leiden. Wij zijn een fysiotherapie praktijk waarin fysiotherapie en training een belangrijke rol spelen. Als specialisten in beweging leveren wij naast behandelen van klachten een positieve bijdrage aan gezond bewegen het terugdringen van ziekte verzuim en het voorkomen van nieuwe blessures. Op die manier helpen wij u om uw lichaam zo goed mogelijk functionerend te houden.
Fysiotherapeut vacatures werk in Leiden Indeed.nl.
30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Symphony expertisecentrum pijnrevalidatie Vacatures in Den Haag. Fysiotherapeut met specialisatie manuele therapie. Fysiotherapie van der Salm Leiden Deeltijd. Onze praktijk ligt aan de rand van het centrum van Leiden en heeft 4 fysiotherapeuten. Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste ambitieuze collega. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Fysiotherapie van der Salm Vacatures in Leiden. Lees meer over werken bij Fysiotherapie Van Der Salm. Fysio en Leven Den Haag. Wij zijn opzoek naar een vrouwelijke fysiotherapeute voor 12/16 uur p/w mogelijk tot uitbreiding. We zien graag flexibiliteit. 30 dagen geleden vacature opslaan meer.
Ons team FysioKlein Fysiotherapie Revalidatie Hazerswoude Rijndijk Massage Blessures.
Ik hoop mijn enthousiasme voor sport en bewegen naar u over te brengen. Ik ben Djim Kromhout en in 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden. Voordat ik fysiotherapie ging studeren heb ik een sportopleiding CIOS in Haarlem afgerond. Tijdens deze sportopleiding heb ik mijn vakken gekozen met in mijn achterhoofd dat ik fysiotherapeut wilde worden. In 2008 heb ik dan ook mijn NGS sportmassage diploma gehaald. Ook ben ik gediplomeerd fitness trainer. Mariska van der Ven. Mijn naam is Mariska van der Ven en ik ben in 2004 afgestudeerd als fysiotherapeute. Ik werk al ruim 15 jaar als sportinstructrice en sportmasseuse en ben sinds april 2012 het team van FysioKlein komen versterken.
Welkom bij Fysiotherapiepraktijk Boisotkade Fysiotherapie Leiden Praktijk Boisot Fysiotherapie in Leiden Home.
Bij Fysiotherapie Praktijk Boisotkade kunt u terecht voor vele verschillende specialisaties waaronder kinderfysiotherapie manuele therapie orofaciale therapie en medische training. Bij Fysiotherapie Praktijk Boisotkade kunt u terecht voor vele verschillende specialisaties waaronder kinderfysiotherapie manuele therapie orofaciale therapie en medische training. Bij Fysiotherapie Praktijk Boisotkade kunt u terecht voor vele verschillende specialisaties waaronder kinderfysiotherapie manuele therapie orofaciale therapie en medische training. Bij Fysiotherapie Praktijk Boisotkade kunt u terecht voor vele verschillende specialisaties waaronder kinderfysiotherapie manuele therapie orofaciale therapie en medische training.
Fysiotherapeuten.
Uw fysiotherapeut specialist in beweging. Wat doet uw fysiotherapeut? De fysiotherapeut behandelt allerlei soorten klachten en aandoeningen van het houdings en bewegingsapparaat. Deze klachten en aandoeningen kunnen het gevolg zijn van blessures van spieren pezen banden en gewrichten en gepaard gaan met pijn. Ze kunnen problemen geven bij het bewegen in het dagelijks leven werk of sport. Bij een eerste afspraak proberen wij een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van uw klachten door middel van een vraaggesprek en onderzoek. Daarop volgend zullen er behandelingen gaan plaatsvinden. De behandeling kan bestaan uit oefentherapie mobiliserende technieken massage en eventueel fysiotechniek.
Kinderfysiotherapie Leiden.
Voor vragen of contact vraag@kftleiden.nl. Franchimontlaan 45 2313RX Leiden Tel 071-8884113. PEUTERS 2 tot 4 jaar. ZUIGELINGEN 0 tot 2 jaar. SCHOOLGAANDE JEUGD 4 tot 16 jaar. Wetenschapelijkonderzoek zet vraagtekens bij de helmbehandeling voor zuigelingen Aangetoond is dat vroege interventie op de voorkeurshouding afplating strekken en motoriek van uw baby door een kinderfysiotherapeut werkt. De eerste 18 behandelingen hiervan worden volledig vergoed door de zorgverzekeraar.
Independer Toegang geweigerd.
Centrum voor Fysiotherapie Leiden Paramedische praktijk Leiden.
Centrum voor Fysiotherapie Leiden. In ons centrum kunt u terecht voor fysiotherapie manuele therapie sportfysiotherapie psychosomatische fysiotherapie handtherapie en haptotherapie. Er zijn twee fysiotherapeuten werkzaam die allen geregistreerd zijn in het BIG-register en in het Centraal Kwaliteitsregister van de beroepsgroep register Algemeen Practicus en Psychosomatische Fysiotherapie. In het centrum zijn drie behandelkamers en een aparte oefenruimte met fitness en cardioapparatuur circuit-training conditietest advies trainingshartslag. GOED OM TE WETEN Onze praktijk is aangesloten bij het Rijnland heup-knie netwerk het FibroZorg netwerk het LUMC Schouder netwerk het HAGA hand-en polsnetwerk en het VU Science Network Physiotherapy.
Corpus Mentis Centrum voor Fysiotherapie Wetenschap Leiden Fysiotherapie Leiden.
Centrum voor Fysiotherapie Wetenschap. 071 889 14 35. Het Centrum voor Fysiotherapie Wetenschap van Drs. Keesenberg is gevestigd in de Herenstraat 39 te Leiden. De fysiotherapeuten van het centrum zijn universitair geschoolde fysiotherapeuten. Zij hebben een academische graad gehaald in de fysiotherapiewetenschappen bewegingswetenschappen ps ychologie of geneeskunde. Door dit unieke karakter heeft Corpus Mentis taken op het gebied van patiëntenzorg onderzoek cursussen reanimatiecursus EHBO Mindfulness BHV cursus spoedzorg voor huisartsen ea en opleiding wetenschappers.
Fysiotherapie bij SPORTJA in Leiden.
Cursus krachttraining voor vrouwen Beautiful Strength. Cursus krachttraining voor mannen Raw strength. Fysiotherapie wordt in-house bij SPORTJA verzorgd door. Ross Watson Fysiotherapie Sports Performance is gespecialiseerd in fysio en manueel therapie aan topsporters en amateursporters bij revalidatie van blessures en na orthopedische operaties. Daarnaast bieden wij individuele sportspecifieke performance programmas aan iedereen die beter wil presteren in zijn of haar sport. Door middel van goed bewegen en beter trainen streven wij naar de maximale fysieke prestatie van elk individu. De eerste prioriteit is een snelle en juiste diagnose met een adequaat en individueel passend behandelplan.

Contacteer ons

fysiotherapie amstelveen
de fysiotherapeut
fysio hengelo
fysiotherapeut zoeken
fysiotherapie amsterdam noord loenermark
fysio groningen
kngf fysiotherapie
manuele therapie eindhoven